Dekoratiivkivide paigaldus puust ja punaseks!

Dekoratiivkivide paigaldus puust ja punaseks!

Kui palju peab materjali varuma?

Kõige esimene samm on loomulikult mõõta ruum hoolikalt üle. Materjali tuleks osta 10% varuga tegelikust seina pindalast. Ostukorvis võiks olla ka lisatarvikud Primer ning liim ja vajadusel vuugisegu ning immutusvahend. Nurkade puhul on vaja osta 5% rohkem materjali. Kui ostate kogu vajaliku materjali korraga, võite olla kindel, et plaatide ja vuukide värv on ühtlane. Värvide muutlikkus ühes karbis lisab fassaadile ja seinale loomuliku ilme. Plaatide varjundite ühtlaseks jaotamiseks võtke üksikutest kastidest plaadid ükshaaval ja järjest välja ning ärge neid mitte mingil juhul sorteerima hakake.

Milline keskkond on parim?

Kui eestlane on harjunud külmaga jope peale tõmbama, siis dekoratiivkivid seda teha ei oska. Seega ümbritsev temperatuur ei tohiks pealekandmise ajal ega 48 tunni jooksul pärast seda olla madalam kui +5 ° C.

Ja mis kõige tähtsam - enne alustamist lugege pakendi juhiseid! Tark ei torma!

Grenada

Milline peab olema aluspind?

Kõik aluspinnad peaksid olema tasased. Need peaksid olema piisavalt tugevad, ühtlase tekstuuriga, kuivad ja vabad lahtistest materjalidest, värvijääkidest, kleepumisvastastest ainetest ja rasvast. Seejärel ongi aeg kruntida pind Primer’iga, mis vähendab pinna imendumist, parandab nakkuvust, eemaldab tolmu ja kaitseb kulumise eest. Kandke Primer pintsli, rulli või pihustiga pinnale ühtlase kihina. Väga imavad pinnad tuleks katta kaks või kolm korda. Järjestikuste kihtide paigaldamise vaheline intervall peaks olema umbes 4 tundi. Kruntimise ajal peaks pinna temperatuur olema vahemikus +5 °C kuni +30 °C. Kogu teooria lõpetuseks on hea teada, et ühest 5 liitrisest kanistrist saab kuni 50 m2 pinda krunditud. Lisainfot leiate Primer’i tootekirjeldusest SIIT.

DIY – paigaldage ise! Aga kuidas?

Kasulik nipp: alustage plaatide paigaldamist nurkadest või silmapaistvamatest kohtadest, vältides sundlõikeid ja liigseid vuuke nähtavatel kohtadel.

Tootmisprotsessis tekkinud kipsi tolm ja kuivanud tootmisjäägid eemaldage spaatli, traatharja, puhastusharja või muu sarnase tööriista abil.

Alustage liimimist altpoolt, toetades esimese plaatide rea pinnale. Kui plaatide jaoks puudub ühtlane ja horisontaalne tugi, paigaldage müürile alusliist, mille kõrgus ei ületa ühe plaatide rea kõrgust põranda või maapinna kohal. Kasutage liimi Elastik järgides liimipakendil olevaid juhiseid. Need on kenasti kirjas ka tootekirjelduses, mille leiad SIIT.

Võib-olla vajad veel üht abimeest: vuugisegu Classic on ideaalne toode nii tsemendi- kui kipsibaasil dekoratiivkivide vuugitäitmiseks ja viimistlemiseks. See on tugeva kulumiskindlusega ja elastsete omadustega ning väga vastupidav ilmastikuoludele (külma- ja veekindel).

Kipsibaasil dekoratiivkive saab lõigata peenehambalise käsisaega, tsemendibaasil kive lõigatakse nurgalõikajaga.

Toledo

Milline on järelhooldus?

Peale paigaldust immutage plaadid immutusvahendiga, et tulevikus plaate hõlpsamini puhastada. Plaatide immutamine on kõige soovituslikum 14 päeva pärast liimimisest. Just nii, ongi kõik! :)


..ja nüüd dekoratiivkive valima ➪
https://www.ehomer.ee/et/viimistlus/seinapaneelid/dekoratiivkivid.html

Sujuvat paigaldamist ja imeilusat seina/fassaadi!

Tähelepanu! Tootja ei vastuta plaatide ebaõige pealekandmise tagajärgede eest ja kõik väited, mis puudutavad suurust või värvi mittevastavust peale paigaldust, ei kuulu reklamatsiooni alla.



Related Products

Lumav Commerce