Mida peaks teadma polükarbonaat plaatide ostmisel? (täiendamisel)

Mida peaks teadma polükarbonaat plaatide ostmisel? (täiendamisel)

Polükarbonaat ehk mitmekihiline plastik on enim kasutatav materjal kasvuhoonete valmistamisel.

Homeris me LÕIKAME polükarbonaati täisnurkselt mõõtu nii nagu keegi soovib. NB! Me ei teosta ümaraid lõikeid ega nurgaall lõikeid, vaid täisnurksed lõiked.

Kõik tellimused tarnime üle Eesti 20-25€ ning tellimused, mis on suuremad, kui vastav tasuta tarne kampaania summa ette näeb, me tarnime tasuta.

Polükarbonaat plaate on saadaval 4; 6; 8 ja 10mm, eritellimusena võimalik ka 16mm ja paksemad. Toonidest on kirgas (läbipaistev), valge, piimjas, pronks.

Standardmõõdus plaate saab osta:

1050 x 2000

1050 x 3000

2100 x 3000

2100 x 6000

2100 x 7000 (eritellimusel, vajalik eelnevalt saata päring)

Kõik ülejäänud mõõdud on erimõõdud ja selleks tuleb e-poest osta toode „ERIMÕÕDUS polükarbonaat“.

Erimõõdu puhul peab alati arvestama, et arveldatavaks koguseks on puhasmaterjal + jäägid. Tellijal tuleb alati välja osta täis laiuses plaat 2100 ning pikkus ühe meetrise sammuga.

N: Kui soovite tükki 1,5m x 1,5m= 2,25m2 siis arvestuslik maht on 2,1 x 2 = 4,2m2.

Erimõõdu puhul soovitame saata oma soov meie spetsialistidele, kes arvutavad minimaalsete kadudega teile sobiva materjali. Selleks saatke päring projekt@ehomer.ee või helistage 6007207.

Otsade sulgemine:

Polükarbonaatplaadid võiks olla paigutatud alati kalde alla. Alumine ots tuleks katta ventileeriva teibiga ning fikseerida see U profiiliga. Ülemine ots tuleks katta mittehingava teibiga ning U profiiliga fikseerida.

Millal kasutada polükarbonaati ja milllal mitte?

Kui soovite teha valgust läbilaskvat katusealust, kus kaldenurk on väga väike soovitame kasutada löögikindlaid PC laine või trapetsprofiiliga valgusplaate.

Muu oluline:

UV kaitse! Osadel toodetel on mõlemal poolel UV kaitse, kuid soodsamatel vaid ühel pool, sellisel juhul peaks kindlasti ennem ära fikseerima, et UV kaitsega pool jääks kindlasti väljapoole. Kui eemaldate kiled, ennem kui plaadid on paigas siis tehke märge plaatidele markeriga vmt. Hiljem kui kiled on maas on võimatu tuvastada, kumb pool on UV kaitsega.

Lisatooted mida kasutada:

U profiil

H profiil

Kruvid

Teibid

Harjaprofiil

Vaata ka meie kasvuhoone ehitamise juhist SIIT!



Related Products

Lumav Commerce