Adora täiuslikkus - kujundatud austades Taani disaini ning individualismi

Adora täiuslikkus - kujundatud austades Taani disaini ning individualismi

ADORA® köögisegistid on toodetud erineva disainiga ning on suunatud Skandinaavia moeteadlikule tarbijale. ADORA® kasutab parimaid komponente ja iga segisti testitakse veesurvega, et veenduda töökorras olemist ja vältida tilkumist, enne kui nad lõpuks tehasest lahkuvad. ADORA® kraanides kasutatud keraamilist kassetti toodab Euroopa turuliider KEROX, kes testib neid juhuslike proovidega kindlate intervallide järel. Testid koosnevad 250 000-st pideva liikumisega tsüklist, mille käigus segistid avatakse, suletakse ja pööratakse täielikult külmast soojaks. Käepideme nõtkus tagatakse kraani määrde kasutamisega. ADORA® segistites olevat aeraatorit (sõel kraani otsas, mis teeb vee õhuliseks) toodab Šveitsis asuv Neoperl, kes tarnib voolikud ka väljatõmmatavatesse segistitesse.

Adora köögisegisti

ADORA® Imperia köögisegistid on meeldiva ja stiilse kujundusega, kroomitud või matt harjatud terasest viimistlusega. Kõrge U-tila abil on pannide ja muude nõude pesemine ääretult mugav ja lihtne. See köögisegisti sobib kergesti igasse köögikeskkonda. Väljatõmmatava tila vabastamisel libiseb see automaatselt tagasi oma kohale. Lisaks on üksikasjaliku kasutusjuhendi juurde lisatud paindlikud KOMBIFLEX®-ühendusvoolikud, mis muudavad toote paigaldamise kiireks ja lihtsaks.

Adora imp köögisegistid

ADORA® vannitoa segistite valik on loodud eesmärgiga, et saaksite tarbijana täita oma vannitoa individuaalse disainivajaduse. ADORA® loob teie vannitoas harmoonia, pakkudes hoolikalt ja mitmekülgselt kujundatud vanni- ja dušisegisteid.
ADORA® Imperia vannisegisti on atraktiivse lihtsa disaini ning harjatud roostevabast terasest viimistlusega. Segisti sobib nagu valatult igasse vannitoa keskkonda. Paindlikud KOMBIFLEX®-ühendusvoolikud ning pealevajutusega avanev põhjaklapp on lisatud kasutusjuhendile, mis muudavad toote paigaldamise kiireks ja lihtsaks. ADORA® arvestab trendiga, kus tarbijad soovivad valitud värvi, pakkudes Imperia sarjas kroomitud, matt-musta, kuldset, kullaga harjatud, roosast kullast harjatud ja roostevabast terasest segisteid.


ADORA® veniv terasest dušivoolik on kroomitud välimusega. Dušivoolik on paigaldatud intelligentse pöörleva sidemega, hoides sellega ära vooliku keerdumist. Dušivoolik ühendatakse 1/2" keermega, võimaldades seda kinnitada ADORA® käsiduššide ja enamiku teiste turul olevate toodete külge. Dušivoolik sisaldab tihendeid.

Adora dushisegistid

ADORA® termostaatsegisti, mis on ühendatud vanni või dušiga on matt harjatud roostevabast terasest ning öko-stopp funktsiooniga, mis vähendab teie veekasutust. Intelligentne kõrvetuse kaitse tagab ohutuse. Lisaks on integreeritud kaitse külma vee lõppemise vastu termodünaamilises segistis. Komplekti kuuluvad filtritihendid ja täiendavad kummist tihendid.

Adora term. segisti

ADORA® Imperia on GDV (Taani joogivee turujärelevalve) poolt heaks kiidetud kasutamiseks joogivee jaoks. ADORA® annab 10-aastase garantii kõikidele oma segistitele tilkumise ja tootmisvigade eest, kindlustades tähelepanuväärse ja põhjalikult testitud tooted.


Värske Skandinaavia stiili jaoks valige ADORA!



Seotud tooted

Lumav Commerce