-8%
18,96 €/m2

Isover RKL 31 facade 1200x3000x50 mm - pakis 14,4 m2

Tuuletõkkeplaat RKL-31 FACADE 50x1200x3000 mm; 4 tk pakis (1 plaat 3,6 m2)
Special Price 273,00 € / pakk Regular Price 297,00 € (VAT 23% incl.)
Järelmaksu kuumakse €11.20
Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva

Toote saadavus

"Homer express" tooted on kohe meie jaotuskeskuses ja tarne üle Eesti 1-2 tööpäeva. Ise järgi tulles Tallinnas, kaup valmis 15 minuti jooksul.

"Tarneaeg 1-3 päeva"  kaup on Eesti laos ja tarnime 1-3 tööpäeva jooksul üle Eesti. Ise järgi tulles võib kättesaamise koht erineda Homeri jaotuskeskusest, vajadusel kasutame tootjate ja tehase esinduste ladusid.

Muud tarnemeetodid on hooajast sõltuvalt pikemad või kaup tellitakse otse tehasest ning tarneaeg vastav.

Harjumaal tarnime kaubad üldjuhul samal või järgmisel tööpäeval ja üle Eesti 1-3 päeva jooksul.


Loe lisainfot tarneaegade ja seletuste kohta siit.

Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva
Transport TASUTA al. 500€

Tellimuse kojuvedu?

Transpordi hind arvutatakse teile ostukorvis ja sõltub toodete kogusest ja sihtkohast. Lisage tooted ostukorvi ja valige maakond ning näete automaatselt transpordi hindasid ja võimalusi.

Võimalik on tellida väiksed kaubad pakiautomaati ja suured kaubad koos mahalaadimisega.

Standardvedu on kaupade kohaletoomine vastavalt VÕS-st lähtuvalt - kaup autol ja mahalaadimise eest vastutab vastuvõtja.

Üldjuhul tarnime kaubad üle mandri Eesti 1-2 tööpäevaga, üle saarte kuni 3 tööpäeva.


Rohkem infot: link.

Projektimüük

Homeri projektimüügi pakkumise saamiseks tuleb lisada tooted ostukorvi ja esitada tellimus tasumata kujul, valides (tasumine ülekandega) ja kirjutada märkuste lahtrisse, et soovin pakkumist.

Suuremate ehitusobjektide tellimuste puhul võib pöörduda ka otse meiliaadressile projekt@eHomer.ee, kus meie spetsialistid võtavad asja üle ja leiame koostööks sobivaimad lahendused. 

Üldiselt saab parimad tingimused e-poest ostes kuni 2000-3000eur tellimusteni, sealt edasi juba sõltub tootevalikust ja kogustest kas ja kui palju meie projektimüük saab hindadega imesid teha :)

Seotud tooted
Tootekirjeldus

Tootekirjeldus

ISOVER RKL FACADE (endine tootenimetus RKL 31 FACADE) on kombineeritud soojustus- ja tuuletõkkeplaat, mis on välja töötatud niiskustehniliselt keerukate tingimuste jaoks. ISOVER RKL FACADE sobib kasutamiseks ka renoveerimislahenduse juures vanade piirete täiendavaks välispidiseks lisasoojustamiseks. ISOVER RKL FACADE toode on parima tuulepidavusega ning tihendatav teipimisega.

FACADE pinnakate on veeauru väga hästi läbilaskev, tagades samal ajal vihmavee- ja tuuletiheduse. FACADE toode suudab taluda otsest UV-kiirgust 6 kuu jooksul kaotamata oma omadusi tingimustes, kus lõplik fassaadiviimistlus on veel paigaldamata. Toode on mittepõlev ning omab parimat isolatsioonivõimet mineraalvillast tuuletõkketoodete seas (lambda 0,031 W/mK).

ISOVER RKL FACADE on valmistatud anorgaanilisest materjalist ning ei sisalda korrosiooni põhjustavaid komponente ega paku soodsat kasvupinnast hallitusseentele. Toode ei ole hügroskoopne (ei seo endaga õhuniiskust) vaid on kergesti veeauru läbilaskev ning seeläbi võimaldab ehitusniiskusel kuivada konstruktsioonist väljapoole, mis tagab niiskustehniliselt hea lahenduse. Toode vastab ehitusmaterjalide saasteklassile M1.

‣ 2 toodet ühes > soojustus+tuuletõke
‣ parim soojapidavus
‣ tuleohutu lahendus
‣ UV-kindlus on 6 kuud

Kasutamine

ISOVER RKL FACADE tooteid kasutatakse peamiselt tuuletõkkeks ja täiendavaks soojusisolatsiooniks välisseintes, pööningutel ja tuulutatavates põrandaalustes. Toodet kasutatakse uusehitistes või renoveeritavates hoonetes nii kõrghoonete kui ka väiksemate elamute puhul. Kuna Facade pinnakate laseb kergesti veeauru väljapoole, siis toode on sobiv välispidiseks lisasoojustamiseks renoveerimislahendustes.

ISOVER RKL FACADE tootel on UV-kindlus 6 kuud. Ilma lõplikku fassaadikihti paigaldamata säilivad toote omadused otsese ilmastiku käes 6 kuu jooksul. Süsteemi kuuluv ISOVER FACADE Tape tihenduslindil on samuti UV-kindlus 6 kuud.

RKL FACADE on mittepõlev ning tuld mittelevitav. Tuleohutuse klass on A2-s1,d0, toode sobib kasutamiseks ehitistes ja selle osades, mille tuleohutusklass on TP1 (tulekindel) ja TP2 (tuld takistav) ning ka TP3 (tuldkartev).

Plaatide pikemas küljes olev punnsoonühendus tagab plaatide omavahelistele liitkohtadele tuulekindla ning külmasillavaba ühenduse. RKL FACADE plaatide kõik omavahelised ühenduskohad tuleb täiendavalt tihendada süsteemi kuuluva FACADE tihendusteibiga.

Paigaldus

Konstruktsiooni põhisoojustus tuleb paigaldada karkassi vahele kuivades tingimustes ning projekteerija juhiseid järgides. ISOVER RKL FACADE kinnitatakse hoone karkassile kas müürisidemete, laiemate alusseibide (kruvidele) või distantspukside abil. Müürisidemete või muude kinnitusvahendite kulu on ligikaudu 4-6 tk/m² ja kinnitusdetailide omavaheline samm mööda karkassi on ca 600 mm. Varuväljapääsude, seinaredelite ning muude fassaadile kinnituvate lisakoormuste puhul on kinnitite omavaheline samm tihedam - 300 mm.

Tuuletõkkeplaatide peale paigaldatavad tuulutusliistud kinnitatakse puitkarkasshoonete puhul üldjuhul kruvidega kui tuuletõkkeplaatide paksused on vahemikus 50-100 mm. 25 ja 30 mm paksuste tuuletõkkeplaatide puhul võib kasutada kinnitamiseks ehitusnaelu. Tuuletõkkeplaatide paksusega 75 ja 100 mm külmasillavabaks kinnitamiseks on olemas RKL Termofix paigalduskomplektid.

Konstruktsiooni tuulepidavuse tagamiseks tuleb RKL FACADE plaatide kõik omavahelised liitekohad tihendada FACADE 60 mm laiuse teibiga. Hoone välisnurkades kasutatakse laiemat FACADE 90 mm teipi, mis tagab kriitilisele kohale kindlama tuuletiheduse. Plaatide omavaheliste ühenduskohtade tihendamine teibiga tuleb teostada samal päeval, kui toimub plaatide paigaldamine. Seeläbi välditakse võimalikku niiskuse tungimist plaatide vahele ning võimalust, et tugev tuul hakkaks spetsiaalkatet lahti rebima.

Et tagada teibile hea nakkuvus aluspinnaga peavad teibitavad plaadi pinnad olema puhtad (tolmuvabad) ja kuivad ning õhutemperatuur peab olema vähemalt -5°C. Külmades tingimustes tuleb teibitavat aluspinda eelnevalt soojendada, samuti peab hoolitsema selle eest, et tihendusteip ise omaks piisavat temperatuuri. Kui paigaldamise temperatuur on alla +5 ° C, tuleb teipi kõvemini vastu aluspinda suruda parema nakkumise saavutamiseks. Tihendusteip saavutab parima nakkuvuse mõni minut pärast paigaldamist.

Teibi kulu arvestus 1 m² tuuletõkkeplaadi kohta: 1,4 jm teipi 1200x1800 mm plaadi puhul ja 1,2 jm teipi 1200x3000mm plaadi puhul. Teibi kulule lisandub avatäidete ümbermõõt!

Kohtades, kus tuuletõkkeplaat liitub muude konstruktsioonidega, tuleb tuuletõkkeplaadi ning konstruktsioonide liitmiseks/tihendamiseks kasutada ilmastikukindlat neutraalsilikooni, mis tagab elastse ühenduse.

Toode paigaldatakse konstruktsiooni nii, et hall Facade pinnakate jääb väljapoole!

Tootevalik

ISOVER RKL FACADE laius on 1200 mm. See on saadaval paksusega 30, 50, 75 ja 100 mm. Pikkus on kõikidel paksustel 1800 mm ning lisaks on 30 ja 50 mm paksustel toodetel pikkus 3000 mm.

Tehniline informatsioon

Soojusjuhtivus 0.031 W/mK, Lambda Deklareeritud väärtus
CE märgistuse kood MW-EN13162-T4
Kõrgeim kasutustemperatuur 200°C (sõltuvalt kasutuskohtadest).
Niiskuskäitumine Toode ei ole hügroskoopne (toode ei seo endaga õhuniiskust). Lühiajaline veeimavus: =< 1,0 kg/m2 (EN 1609). Pikaajaline veeimavus: =< 3,0 kg/m2 (EN 12087).
Pinnakate Veeauru läbilaskev ning tuld mittelevitav tuuletõkkekate Facade
Veeauru difusiooni takistustegur 1,7 * 10E-9 kg/m2s Pa, EN 12086 (VTT Espoo)
Õhu läbilaskvus Õhu läbilaskvus tegur ≤ 10*10E-6 m³/m²s Pa, EN 29053 (mõõtnud VTT Expert Services Oy, Espoo)
Tuleohutuse klass A2-s1,d0 (EN 13501-1)
Kasutuskoht Välispiirete tuulekaitse ja lisasoojustamine
Tehniline info
Tehniline info
Soojajuhtivus 0.031 W/m.K
Arvustused
Write Your Own Review
Ainult sisselogitud kasutajad saavad arvustuse kirjutada ja toodet hinnata. Palun Logi sisse või Loo konto
Lisainfo
Suuremate koguste puhul küsige pakkumist Homer projektimüügist projekt@ehomer.ee või telefonil 6007207. Transport: Kaubad on võimalik tarnida kulleriga ukseni, tava transpordiga objektile või mahalaadimisega objektil. Transpordi hind arvutatakse teile automaatselt ostukorvi esimeses vaates. 95% kogu tootevalikust tarnitakse 1 kuni 3 päeva jooksul üle Eesti. Täpsed transpordi tingimused leiate päises "Transport" sektsioonist!
kuidas ehitada? mida uut on ehitusturul? loe siit
Fassaadi krohvisüsteem - esimesest viimase etapini välja!
Miks kasutada märgades ruumides niiskuskindlat seinaplaati?
Kuidas valida õiget soojustusmaterjali?  Soojustusmaterjalide võrdlus ja juhised valiku tegemiseks
Lumav Commerce