Integreeritav ahi - Bosch HBG872DC1S

1 144,25 € (VAT 23% incl.)
Monthly payment from €38.16
Tillgänglighet: upp till 7 dagar
Tillgänglighet: upp till 7 dagar
Free dlv from 2000€

Information om transport

Transportkostnaden beräknas för dig i kundvagnen och beror på antalet produkter och destinationen. Lägg till produkterna i kundvagnen, välj län, och du kommer automatiskt att se transportpriser och alternativ.

Standardleverans är leverans av varor enligt lag om avtalsförpliktelser - varorna befinner sig på lastbilen och mottagaren ansvarar för avlastning.

Vi levererar normalt sett varor över hela Skandinavien inom en vecka.


Mer information LÄNK.

Projektförsäljning

To receive a quote for the Homer Project Sales, you need to add the products to the shopping cart and place the order without payment by selecting (payment via bank transfer). In the comments box, write that you wish to receive a quote.

For larger construction project orders, you can also contact us directly via email at projekt@eHomer.ee, where our specialists will take over and find the most suitable solutions for collaboration.

Generally, the best conditions for purchasing from the online store apply to orders ranging from 2000 to 3000 euros. Beyond that, it depends on the product selection and quantities to determine how much our project sales team can work wonders with the prices.

Detaljer

Küpseta igal kõrgusel ühtlaselt.
Küpsetamine muutus just palju paindlikumaks. 4D Hotair jaotab kuumust kogu ahju ulatuses kiirelt ja ühtlaselt. Lihtsalt aseta ahjuvorm või -plaat ühele neljast tasandist ja naudi iga kord täiuslikke tulemusi. Aga see pole veel kõik! Nüüd saad valmistada maitsvaid küpsiseid samal ajal neljal eri tasandil ja parimas tulemuses alati kindel olla.

Automaatne ja mugav toiduvalmistamine
AutoPilot 10 tagab, et kõik road õnnestuvad suurepäraselt. Pärast toidu ahju panemist valige menüüst 10 saadaoleva valiku hulgast sobilik automaatprogramm. Seejärel lisage toidu kaal ja vajutage alustamisnuppu. Nüüd haarab AutoPilot ohjad enda kätesse ning paneb paika küpsetusrežiimi, temperatuuri ja valmistusaja. Kõigele lisaks lülitab see programmi küpsetamise lõpuajale lähenedes välja. Kuna mõne roa valmistamisel on vaja kasutada koos AutoPilotiga kaanega ahjunõud, püsivad ka siseseinad puhtad. Toiduvalmistamine ei saaks olla lihtsam.

Ülimalt lihtne kasutada.
Sobiva küpsetusrežiimi või -funktsiooni leidmine võib olla paras õnnemäng. Aga mitte meie ahjude intuitiivse puuteekraani ja juhtkettaga. Kiirvaliku nuppudega puuteekraan võimaldab teil otse soovitud funktsioonini jõuda. Pöörake õrnalt juhtketast ja reguleerige ahju seadeid vähimagi vaevata. Nii saate oma ahju ilma pingutuseta sisse lülitada.

Ahi, mis puhastab end ise
Ahju käsitsi küürimine võib olla väsitav ja ajakulukas. Meie pürolüütilised isepuhastuvad ahjud võimaldavad teil selle tülika kohustusega lõplikult hüvasti jätta. Valige lihtsalt puhastusfunktsioon ja vajutage alustamisnuppu, misjärel ahi kuumeneb sõltuvalt määrdumisastmest kuni 480 kraadini, põletades ära rasva- ja toidujäägid, ilma et oleks vaja kodukeemiat kasutada. Kui ahi on jahtunud, pühkige tuhk kokku ja ongi kõik. Nii on teil vähem koristamist ja rohkem aega oma hõrgutiste nautimiseks.

Ei mingit pauguga sulguvat ust enam.
Paukuv ahjuuks ei kuulu korralikku kööki. Meie SoftOpen ja SoftClose funktsiooniga ahjuustel on spetsiaalne pehmendusmehhanism, mis lõpetab paugutamise. Ust kinni lükates peatub see vahetult enne fikseerumist ning sulgub eriti sujuvalt ja vaikselt. Sarnane mehhanism aitab ust ka väga sujuvalt avada. Vaiksemad seadmed ja harmoonilisem köök.

8 küpsetusrežiimi: 4D hot air, sulatus, laiapinnaline grill, ökoloogiline kuumaõhuprogramm, ülalt-/altkuumutus, ökoloogiline ülalt-/altkuumutus, pitsaprogramm, kuuma õhuga grill.
Lapselukk
Jääkkuumuse näidik
Automaatne väljalülitus
Käivitusnupp
Ukse kontaktlüliti
Automaatne ukselukustus pürolüüspuhastuse ajal
Mehaaniline ukselukk

Mer information
Mer information
Energiklass A+
Höjd 595 mm
Bredd 594 mm
Ugnskapacitet 71
Automatiska program On
Barnlås On
Stektermometer On
Antal program 8
Timer On
Typ Pürolüüs - isepuhastussüsteemiga ahjud
Nedsänkbara knappar Ei ole
Färg Carbon Must
varumärke Bosch
Recensioner
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Lumav Commerce