Elektiline ahi - Electrolux EOD5H70BX

371,45 € (VAT 23% incl.)
Tillgänglighet: Ej i lager
Detaljer

SteamBake hõrgutavaks küpsetamiseks
SteamBake laseb teil kodus ühe nupuvajutusega luua pagariäriga sarnaseid tulemusi. Niiskus võimaldab taignal täielikult kerkida, moodustades maitsva pehme sisu, samas kuiv kuumus moodustab rikkaliku, läikiva koore. Nautige mitte üksnes hõrke küpsetisi, vaid ühtlaselt grillitud kana ja kalafileed.

Lihtne puhastamine AquaCleaniga
Puhastamine pärast toiduvalmistamist ei pea olema tüütu – meie ahi puhastub auru abil. AquaClean aurustab ahju põhjas oleva vee ja aur vabastab tõrksa rasva ning pindadele ladestunud toidujäägid. Nõnda saavutad loomuliku puhtuse hõlpsalt.

Täpsed seaded meie LED-taimerinäidikuga
Meie LED-taimerinäidik aitab teil kõigil oma roogadel silma peal hoida. Valige täpsed küpsetusajad ja jälgige, kuidas teie toidud valmivad. Ahju üle suurema kontrolli saavutamine aitab teil toiduvalmistamisele hoopis loovamalt läheneda.

Kiire, tõhus ja ühtlane toiduvalmistamine
Ühtlase küpsetamise süsteem tsirkuleerib kuumuse läbi ahju, tagades toidu küpemise nii, et roa pööramise vajadus puudub. Meie tehnoloogia tähendab, et teie ahi soojeneb kiiremini, säästes teie aega ja energiat.

Grillige kuldse tulemuseni
Krõbedast peekonist mullitava mozzarella'ni, saage oma grillist rohkem kui kunagi varem. Ideaalne krõbedate kanatiibade ja suussulava halloumi jaoks.

Teleskoopsiinid


Mer information
Mer information
Energiklass A
Höjd 590 mm
Bredd 594 mm
Ugnskapacitet 65
Automatiska program Ei ole
Barnlås Ei ole
Stektermometer Ei ole
Timer On
Typ Elektrilised ahjud
Nedsänkbara knappar On
Färg Roostevaba
varumärke Electrolux
Recensioner
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Lumav Commerce