Eestlaetav pesumasin - Candy RO1496DWMCT/1-S

402,50 € (VAT 23% incl.)
Monthly payment from €16.53
Tillgänglighet: upp till 7 dagar
Tillgänglighet: upp till 7 dagar
Free dlv from 2000€

Information om transport

Transportkostnaden beräknas för dig i kundvagnen och beror på antalet produkter och destinationen. Lägg till produkterna i kundvagnen, välj län, och du kommer automatiskt att se transportpriser och alternativ.

Standardleverans är leverans av varor enligt lag om avtalsförpliktelser - varorna befinner sig på lastbilen och mottagaren ansvarar för avlastning.

Vi levererar normalt sett varor över hela Skandinavien inom en vecka.


Mer information LÄNK.

Projektförsäljning

To receive a quote for the Homer Project Sales, you need to add the products to the shopping cart and place the order without payment by selecting (payment via bank transfer). In the comments box, write that you wish to receive a quote.

For larger construction project orders, you can also contact us directly via email at projekt@eHomer.ee, where our specialists will take over and find the most suitable solutions for collaboration.

Generally, the best conditions for purchasing from the online store apply to orders ranging from 2000 to 3000 euros. Beyond that, it depends on the product selection and quantities to determine how much our project sales team can work wonders with the prices.

Detaljer

RapidÓ
Candy RapidÓ on lihtsaim viis aega säästa. Tänu kõige täiuslikumale 9 kiirprogrammi komplektile aitab teie pesumasin RapidÓ teil igapäevaselt aega säästa ja te saate pühenduda asjadele, mida te kõige rohkem armastate, parandada oma elukvaliteeti.

Vähendage triikimisaega
Kas teadsite, et Steam variandiga saate vähendada triikimisele kuluvat aega? Selle erifunktsiooni aktiveerimisega muutuvad teie rõivaste kiud lõdvemaks, täpselt nagu teiegi.

Leidke hõlpsasti ideaalne programm
Saate oma nutitelefoni abil teada, milline tsükkel sobib kõige paremini pesu koguse, tüübi ja värviga. Tänu Candy RapidÓ eksklusiivsele Snap&Washi funktsioonile piisab sellest, kui pildistate pesuhunnikut, et seadistada parim ja kiireim programm. Samuti määrab see automaatselt õige temperatuuri ja tsentrifuugimiskiiruse.

Kõige nutikam pesukogemus hOni rakendusega
Olge valmis oma elu pöördeliselt muutma hOni rakenduse abil. Kuidas? See võimaldab teil valida enam kui 60 tsükli vahel, mis vastavad teie igale pesemisvajadusele, ning annab kasulikke nõuandeid pesuaine doseerimise, konkreetsete värvide või kangaste, raskesti eemaldatavate plekkide, hoolduse ja palju muu kohta. Lisaks võimaldab see teil tutvuda iga pesemisprogrammi tõhususe tasemega, et saaksite valida kõige tõhusamad pesemisprogrammid. Kuid see ei ole veel kõik: saate kontrollida oma seadme hooldusteavet, et vältida rikkeid ja pikendada selle kasutusiga, tagades suurepärase töövõime aastateks. Saate seda kõike teha tänu kaugjuhtimispuldile, hallates pesumasinat otse oma nutitelefoni kaudu (isegi kui te ei ole kodus).

Säästa aega
Lihtsalt valige 9 kiire ja tõhusa programmi hulgast, mis peseb vähem kui 1 tunniga (14', 29', 30', 39', 44', 59'), need annavad parimaid tulemusi tänu Speed Drive Motorile, mis suurendab puhastustegevust kuni 50% võrreldes traditsioonilise mootoriga.

Säästa aega, saavutades täiuslikud tulemused
Speed-Drive Inverter on uuenduslik ja vastupidav harjadeta mootor. See on võimeline suurendama puhastusvõimsust kuni 50% (võrreldes universaalse standardmootoriga), vähendades samal ajal energiatarbimist ja häirivat vibratsiooni.

Täiuslik hügieen
Eksklusiivne Quick&Clean tehnoloogia segab vee ja pesuvahendi üheks, väga kontsentreeritud lahuseks. Seade pihustab lahuse trumlisse kõrgsurvejoaga, mis tungib sügavale kanga kiududesse. See uus tehnoloogia suurendab pesuvahendi pesemisvõimsust, võimaldades seega alandada tavalisi pesutemperatuure: 40° pesutulemusi saab saavutada 20° juures, 60° tulemusi 40° juures ja tugevalt määrdunud kangaste puhul 60° juures tõelise sügavpuhastuse.

Maksimaalne hügieen vähem kui ühe tunniga
Daily Hygiene on 60 °C kiirprogramm, mis tagab teie riiete täiusliku puhastuse ja sügavpuhastuse kõigest 59 minutiga.

Mer information
Mer information
Energiklass A
Höjd 85 mm
Bredd 60 mm
Automatisk dosering ei ole
Invertermotor on
LCD-informationsskärm on
Max centrifugeringshastighet 1400 p/min
Tvättklass A
Fyllnadsmängd 9 kg
Typ Eestlaetav
Färg Valge
Försenad start on
varumärke Candy
Recensioner
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
From the blog
Att handla från Homer byggvaruaffär är enkelt!
Kakel och klinker
Homer Byggvaruhus – mer än billiga byggvaror!
Lumav Commerce