Integreeritav külmik - Bosch KIR81ADD0

€948.75 (VAT 23% incl.)
Availability: Out of stock
Details

VitaFresh XXL <0 °C>
Rohkelt ruumi värsketele saadustele
Feature IconRuumikas VitaFresh XXL süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked.

Vastupidavad ukseriiulid
Tugevad ukseriiulid, mis aina kestavad ja kestavad.
Tänu kõrgematele küljeseintele pakuvad uued optimeeritud mahuga poolläbipaistvad uksesahtlid rohkem ruumi ja stabiilsust ning välja kukkuvad ja ümber minevad purgid ning pudelid jäävad minevikku. Kaunis jääsinine väljanägemine on saavutatud unikaalse töötlustehnikaga.

Hoiatusheli
Feature IconKui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

LED-valgustus
LED-valgustus tagab külmiku sisust hea ülevaate
Feature IconLED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

SuperCooling
Lahedalt jahe külmik
Feature IconAktiveerige enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

MultiBox XXL
Rohkem ruumi värsketele toiduainetele
Feature IconPuu- ja köögiviljade säilitamine pole kunagi nii lihtne olnud. MultiBox XXL pakub värsketele toiduainetele rohkelt ruumi. See on ideaalne lahendus, kui teile meeldib hoida külmikus suuremat salativaru või kui soovite näiteks enne piknikku arbuusi jahutada.

VitaFresh XXL
Eriti palju ruumi puu- ja köögiviljade kauem värskena hoidmiseks
Feature IconVitaFresh XXL sahtel pakub tänu reguleeritavale temperatuurile ideaalset säilituskeskkonda kogu sinu värskele toidule. Sahtli temperatuuri saab reguleerida, et sinu puu- ja köögiviljad võimalikult kaua värskena püsiksid.

More Information
More Information
Energy class D
Height 1772 mm
Width 558 mm
Integration method Uks uksele
Control method Elektrooniline
Noise level 34
No Frost Ei ole
Installation Kappi
Type Üheukselised külmikud
Replaceable door side On
Total capacity 310
Brand Bosch
Reviews
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Lumav Commerce