Integreeritav külmik - Bosch KIR81NSE0

€782.00 (VAT 23% incl.)
Availability: Out of stock
Details

LED-valgustus
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivaba valgustust. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

SuperCooling
Aktiveerige enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

More Information
More Information
Energy class E
Height 1772 mm
Width 541 mm
Integration method Uks uksele
The volume of the cold room 310
Control method Elektrooniline
Noise level 35
Installation Kappi
Type Üheukselised külmikud
Replaceable door side On
Brand Bosch
Reviews
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Lumav Commerce