Integreeritav nõudepesumasin - Bosch SMV8YCX03E

€1,086.75 (VAT 23% incl.)
Monthly payment from €36.42
Availability: 3 to 5 days
Availability: 3 to 5 days
Free dlv from 500€

Transport information

The transport cost is calculated for you in the shopping cart and depends on the quantity of products and the destination. Add the products to the shopping cart, select the county, and you will automatically see the transport prices and options.

With standard delivery ordered products are on the truck and the buyer is responsible for unloading.

Most cases we deliver all over the Scandinavia within a week. Exact delivery date and time will be agreed by customer service.


More information link.

Project sales

To receive a quote for the Homer Project Sales, you need to add the products to the shopping cart and place the order without payment by selecting (payment via bank transfer). In the comments box, write that you wish to receive a quote.

For larger construction project orders, you can also contact us directly via email at projekt@eHomer.ee, where our specialists will take over and find the most suitable solutions for collaboration.

 Generally, the best conditions for purchasing from the online store apply to orders ranging from 2000 to 3000 euros. Beyond that, it depends on the product selection and quantities to determine how much our project sales team can work wonders with the prices.

Details

PerfectDry-funktsiooni ja intensiivpuhastustsooniga nõudepesumasinad tagavad parimad kuivatustulemused ning säravpuhtad nõud.

Max Flex Pro korvid – ülim paindlikkus, parim kaitse nõudele ja mugav liugsüsteem.

Silence Plus – ülimalt vaikne töö tasemel 43 dB.

Home Connect – nutikad koduseadmed muudavad igapäevaelu lihtsamaks.

Extra Clean Zone – tugevalt määrdunud nõude eriti põhjalik puhastamine ülakorvis.

Lemmikfunktsioon – isikupärastatud funktsiooni valimine vaid ühe puudutusega.

Zeolith®-kuivatus

8 programmi: Eco 50, Auto 45-65° 45-65, Intensive 70, Express 60° 60, Express 45° 45, Glass 40, Silence 50, Favourite
5 erivalikut: Remote Start, lisakuivatus, IntensiveZone, HygienePlus, SpoD VarioSpeedPlus

Max Flex Pro korvid

Ülim paindlikkus ja parim kaitse nõudele Masina nõudega täitmisel on kõige tähtsamad pandlikkus ja parim kaitse. Max Flex Pro korvid on suurepärane lahendus kõikvõimalike nõude ohutult ja mugavalt masinasse mahutamiseks. Tänu kokkupandavatele restidele leiab alumises korvis kergesti stabiilse koha ka suurtele nõudele. Ülemises korvis on uue disainiga klaasiriiulid ja tugitraat, mis tagavad parema kaitse klaasidele, ning pehme esiosaga tassiriiulid. Veelgi rohkem täitmisvõimalusi pakub ülaosas asuv 3. korv või söögiriistariiul. Täiustatud liugsüsteemiga on aga kasutamine sujuv isegi täis korvi korral. Nüüd saate nautida ülimalt paindlikku täitmist ja tagatud on kõigi teie nõude kaitse.

DosageAssist

DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

Automaatprogrammid

Tänu automaatprogrammidele pole enam vaja ise mõistatada Feature IconErineva hulga nõude puhul on vaja kasutada erinevaid pesuseadeid. Vale programm ei raiska ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad pesutsükli ajal automaatselt veetemperatuuri ja loputusaega, lähtudes nõude määrdumisastmest ja kogusest. See tähendab, et täiusliku tulemuse saavutamiseks kasutatakse täpselt nii palju vett kui vaja. Sobilik pesu igale masinatäiele vaid nupuvajutusega.

Nutikam teenindus

See võib olla küllaltki stressirohke, kui koduseadmed ei tööta nii, nagu need peaksid. Lahendust pakub kaugdiagnostika. Helistage lihtsalt Home Connecti otseliinil ja leppige kokku oma ühendatud koduseadme kaugdiagnostika interneti kaudu. Teie loa korral saab Boschi klienditeenindus seejärel distantsilt teie seadet analüüsida, tuvastada probleemse koha ja pakkuda selgeid nõuandeid. Juhul kui probleemi ei ole võimalik sel moel lahendada, saab tellida koju Boschi hooldustehniku, kes võtab kaasa kõik vajalikud varuosad. Nutikas tugi, nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.

VoiceControl

Teie seade kuulab teid Tänu koostööle Amazon Alexaga saab teie nõudepesumasinat juhtida ka häälega. Kontrollige, kas Alexa rakenduses on teie riigi ja keele puhul saadaval asjakohane Home Connecti oskus, ning aktiveerige see, et luua ühendus Amazon Alexa ja oma koduseadme vahel.

Tabletiloendur

See on väga tülikas, kui soovite nõusid pesta, aga nõudepesutabletid on ootamatult otsa saanud. Home Connecti rakenduse tabletiloenduri funktsioon jälgib teie tarbimist ja teavitab teid tõukemärguandega, kui viimasest ostust on jäänud alles vaid viis tabletti. Seejärel saate otselingi kaudu mugavalt uue paki tellida. Viimaks ometi nõudepesumasin, mis kannab hoolt iseenda eest.

More Information
More Information
Energy class B
Height 815 mm
Width 598 mm
Basket tiers On
Drying class A
Led display On
Noise level 43
Number of dish sets 14
Cleaning class A
Number of washing programs 8
Adjustable upper basket On
Interior lighting On
Type Täisintegreeritav 60 cm
Water consumption 9,5
Brand Bosch
Reviews
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Lumav Commerce