Külmik sügavkülm all - Samsung RB33R8737S9

€824.55 (VAT 23% incl.)
Monthly payment from €27.66
Availability: 3 to 5 days
Availability: 3 to 5 days
Free dlv from 500€

Transport information

The transport cost is calculated for you in the shopping cart and depends on the quantity of products and the destination. Add the products to the shopping cart, select the county, and you will automatically see the transport prices and options.

With standard delivery ordered products are on the truck and the buyer is responsible for unloading.

Most cases we deliver all over the Scandinavia within a week. Exact delivery date and time will be agreed by customer service.


More information link.

Project sales

To receive a quote for the Homer Project Sales, you need to add the products to the shopping cart and place the order without payment by selecting (payment via bank transfer). In the comments box, write that you wish to receive a quote.

For larger construction project orders, you can also contact us directly via email at projekt@eHomer.ee, where our specialists will take over and find the most suitable solutions for collaboration.

 Generally, the best conditions for purchasing from the online store apply to orders ranging from 2000 to 3000 euros. Beyond that, it depends on the product selection and quantities to determine how much our project sales team can work wonders with the prices.

Details

Niiske värskus tänu sõltumatule jahutusele
Twin Cooling Plus™
Hoolitsege selle eest, et toit püsib kauem niiske ja värske*. Twin Cooling Plus™ jahutus optimeerib külmikus ja sügavkülmikus kiiresti temperatuuri ja niiskuse. See hoiab toitu parimates tingimustes ning kaitseb toidu loomulikku lõhna ja aroomi, takistades lõhnade segunemist.

Rohkem ruumi seespool – sama suur väljastpoolt
SpaceMax™
Säilitage rohkem toitu tänu 355-liitrisele* siseruumile. Külmiku unikaalne SpaceMax™ tehnoloogia muudab külmiku seinad palju õhemaks, sest kasutatakse minimaalses koguses suure efektiivsusega isolatsioonimaterjali. Tänu sellele muutub hoiuruum palju suuremaks ilma külmiku välismõõtmeid suurendamata ega energiasäästu suhtes kompromissile minemata.

Täpne jahutus tagab parima värskuse
Täpne jahutus
Säilitab toidu värskuse, lõhna ja tekstuuri pikemat aega. Igas sektsioonis asuvad sõltumatud jahutid jahutavad külmiku kõik nurgad ühtlaselt. Täiustatud isolatsioon vähendab igasuguseid kõrvalekaldeid hoolimata sellest, kui soe või külm on õues. Digitaalne invertertehnoloogia tuvastab ja reguleerib ka täpselt temperatuuri.

Täiustatud ja ajatu stiil
Disain
Käepideme oivaline jääsinine valgustus ja halli varjundiga kvaliteetne siseruum ning moodsa ja elegantse stiiliga disain. See on esteetilise lihtsuse ja konstruktsioonilise kasutatavuse ideaalne kombinatsioon.

Toidu paindlik säilitamine ühe puutega
CoolSelect Plus
Nautige toidu parimat ja paindlikku säilitamist, kasutades CoolSelect Plus tsooni. Ühe puudutusega saate lülitada ümber režiime nii, et erinevaid toiduaineid saaks hoida optimaalsel temperatuuril ja kõik toidud püsiksid värskemad. Vastavalt vajadusele valige lihtsalt režiimide Jahutus (2 ℃), Külmutus (-1 ℃), Vähene sügavkülmutus (-5 ℃) või Sügavkülmutus (-15~-23 ℃) vahel.

Kiire jahutus või sügavkülmutus soovi korral
Tõhus jahutus / tõhus sügavkülmutus
Nautige kiiret jahutusjõudlust. Ühe nupuvajutusega puhub tõhusa jahutuse funktsioon külmikusse väga külma õhku, et jahutada kiiresti maha teie toiduained või lemmikjoogid. Ja tõhusa sügavkülmutuse funktsioon puhub sügavkülmikusse kiire külma õhu puhangu. Seda on soovitatav kasutada toiduainete sügavkülmutamiseks, sügavkülmutatud toidu ülekülmutamiseks ja jää valmistamiseks.

Hoiab külmiku külmana ja toidu kauem värskena
Metallist jahutuskanal
Hoidke toit värske ka siis, kui avate ja sulgete sageli ust. Tagaseinal paiknev metallist jahutuskanal aitab hoida optimaalselt sisetemperatuuri. See säilitab külma ja takistab jaheda õhu väljapääsu, kui uks on lahti. Ja taastab kiiresti soojuskao pärast ukse uuesti sulgemist.

Teeb vähem müra ja tarbib vähem energiat
Digital Inverter
Nautige suuremat energiasäästu, väiksemat müra ja pikemaajalist toimivust. Digitaalse inverteriga kompressor reguleerib automaatselt oma töökiirust 7 taseme vahel, nii et see vastab jahutamisvajadusele. Seega töötab kompressor ökonoomselt ja vaikselt. See tagab ka suurema vastupidavuse, mida toetab 10-aastane garantii*.

More Information
More Information
Energy class E
Height 1927 mm
Width 595 mm
Open door alarm On
Display On
The volume of the cold room 224
Control method Elektrooniline
Quick freezing On
Cold resistance 8
Cooling capacity 8
Noise level 38
No Frost On
Freezer capacity 122
Type Sügavkülma osa all
Colour Hõbedane
Replaceable door side On
Total capacity 349
Brand Samsung
Reviews
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Lumav Commerce