Integreeritav nõudepesumasin - Bosch SMV8YCX03E

1086,75 € (VAT 23% incl.)
Järelmaksu kuumakse €36.42
Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva

Toote saadavus

"Homer express" tooted on kohe meie jaotuskeskuses ja tarne üle Eesti 1-2 tööpäeva. Ise järgi tulles Tallinnas, kaup valmis 15 minuti jooksul.

"Tarneaeg 1-3 päeva"  kaup on Eesti laos ja tarnime 1-3 tööpäeva jooksul üle Eesti. Ise järgi tulles võib kättesaamise koht erineda Homeri jaotuskeskusest, vajadusel kasutame tootjate ja tehase esinduste ladusid.

Muud tarnemeetodid on hooajast sõltuvalt pikemad või kaup tellitakse otse tehasest ning tarneaeg vastav.

Harjumaal tarnime kaubad üldjuhul samal või järgmisel tööpäeval ja üle Eesti 1-3 päeva jooksul.


Loe lisainfot tarneaegade ja seletuste kohta siit.

Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva
Tasuta transport al. 500€

Tellimuse kojuvedu?

Transpordi hind arvutatakse teile ostukorvis ja sõltub toodete kogusest ja sihtkohast. Lisage tooted ostukorvi ja valige maakond ning näete automaatselt transpordi hindasid ja võimalusi.

Võimalik on tellida väiksed kaubad pakiautomaati ja suured kaubad koos mahalaadimisega.

Standardvedu on kaupade kohaletoomine vastavalt VÕS-st lähtuvalt - kaup autol ja mahalaadimise eest vastutab vastuvõtja.

Üldjuhul tarnime kaubad üle mandri Eesti 1-2 tööpäevaga, üle saarte kuni 3 tööpäeva.


Rohkem infot: link.

Projektimüük

Homeri projektimüügi pakkumise saamiseks tuleb lisada tooted ostukorvi ja esitada tellimus tasumata kujul, valides (tasumine ülekandega) ja kirjutada märkuste lahtrisse, et soovin pakkumist.

Suuremate ehitusobjektide tellimuste puhul võib pöörduda ka otse meiliaadressile projekt@eHomer.ee, kus meie spetsialistid võtavad asja üle ja leiame koostööks sobivaimad lahendused. 

Üldiselt saab parimad tingimused e-poest ostes kuni 2000-3000eur tellimusteni, sealt edasi juba sõltub tootevalikust ja kogustest kas ja kui palju meie projektimüük saab hindadega imesid teha :)

Tootekirjeldus

PerfectDry-funktsiooni ja intensiivpuhastustsooniga nõudepesumasinad tagavad parimad kuivatustulemused ning säravpuhtad nõud.

Max Flex Pro korvid – ülim paindlikkus, parim kaitse nõudele ja mugav liugsüsteem.

Silence Plus – ülimalt vaikne töö tasemel 43 dB.

Home Connect – nutikad koduseadmed muudavad igapäevaelu lihtsamaks.

Extra Clean Zone – tugevalt määrdunud nõude eriti põhjalik puhastamine ülakorvis.

Lemmikfunktsioon – isikupärastatud funktsiooni valimine vaid ühe puudutusega.

Zeolith®-kuivatus

8 programmi: Eco 50, Auto 45-65° 45-65, Intensive 70, Express 60° 60, Express 45° 45, Glass 40, Silence 50, Favourite
5 erivalikut: Remote Start, lisakuivatus, IntensiveZone, HygienePlus, SpoD VarioSpeedPlus

Max Flex Pro korvid

Ülim paindlikkus ja parim kaitse nõudele Masina nõudega täitmisel on kõige tähtsamad pandlikkus ja parim kaitse. Max Flex Pro korvid on suurepärane lahendus kõikvõimalike nõude ohutult ja mugavalt masinasse mahutamiseks. Tänu kokkupandavatele restidele leiab alumises korvis kergesti stabiilse koha ka suurtele nõudele. Ülemises korvis on uue disainiga klaasiriiulid ja tugitraat, mis tagavad parema kaitse klaasidele, ning pehme esiosaga tassiriiulid. Veelgi rohkem täitmisvõimalusi pakub ülaosas asuv 3. korv või söögiriistariiul. Täiustatud liugsüsteemiga on aga kasutamine sujuv isegi täis korvi korral. Nüüd saate nautida ülimalt paindlikku täitmist ja tagatud on kõigi teie nõude kaitse.

DosageAssist

DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

Automaatprogrammid

Tänu automaatprogrammidele pole enam vaja ise mõistatada Feature IconErineva hulga nõude puhul on vaja kasutada erinevaid pesuseadeid. Vale programm ei raiska ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad pesutsükli ajal automaatselt veetemperatuuri ja loputusaega, lähtudes nõude määrdumisastmest ja kogusest. See tähendab, et täiusliku tulemuse saavutamiseks kasutatakse täpselt nii palju vett kui vaja. Sobilik pesu igale masinatäiele vaid nupuvajutusega.

Nutikam teenindus

See võib olla küllaltki stressirohke, kui koduseadmed ei tööta nii, nagu need peaksid. Lahendust pakub kaugdiagnostika. Helistage lihtsalt Home Connecti otseliinil ja leppige kokku oma ühendatud koduseadme kaugdiagnostika interneti kaudu. Teie loa korral saab Boschi klienditeenindus seejärel distantsilt teie seadet analüüsida, tuvastada probleemse koha ja pakkuda selgeid nõuandeid. Juhul kui probleemi ei ole võimalik sel moel lahendada, saab tellida koju Boschi hooldustehniku, kes võtab kaasa kõik vajalikud varuosad. Nutikas tugi, nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.

VoiceControl

Teie seade kuulab teid Tänu koostööle Amazon Alexaga saab teie nõudepesumasinat juhtida ka häälega. Kontrollige, kas Alexa rakenduses on teie riigi ja keele puhul saadaval asjakohane Home Connecti oskus, ning aktiveerige see, et luua ühendus Amazon Alexa ja oma koduseadme vahel.

Tabletiloendur

See on väga tülikas, kui soovite nõusid pesta, aga nõudepesutabletid on ootamatult otsa saanud. Home Connecti rakenduse tabletiloenduri funktsioon jälgib teie tarbimist ja teavitab teid tõukemärguandega, kui viimasest ostust on jäänud alles vaid viis tabletti. Seejärel saate otselingi kaudu mugavalt uue paki tellida. Viimaks ometi nõudepesumasin, mis kannab hoolt iseenda eest.

Tehniline info
Tehniline info
Energiaklass B
Kõrgus 815 mm
Laius 598 mm
Korvitasandeid On
Kuivatusklass A
Led info näidikud On
Müratase 43
Nõudekomplektide arv 14
Pesuklass A
Pesuprogrammide arv 8
Reguleeritav ülakorv On
Sisevalgustus On
Tüüp Täisintegreeritav 60 cm
Veekulu 9,5
Bränd Bosch
Arvustused
Write Your Own Review
Ainult sisselogitud kasutajad saavad arvustuse kirjutada ja toodet hinnata. Palun Logi sisse või Loo konto
Lumav Commerce