Electrolux EEM88510W

724,50 € (VAT 23% incl.)
Järelmaksu kuumakse €24.24
Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva

Toote saadavus

"Homer express" tooted on kohe meie jaotuskeskuses ja tarne üle Eesti 1-2 tööpäeva. Ise järgi tulles Tallinnas, kaup valmis 15 minuti jooksul.

"Tarneaeg 1-3 päeva"  kaup on Eesti laos ja tarnime 1-3 tööpäeva jooksul üle Eesti. Ise järgi tulles võib kättesaamise koht erineda Homeri jaotuskeskusest, vajadusel kasutame tootjate ja tehase esinduste ladusid.

Muud tarnemeetodid on hooajast sõltuvalt pikemad või kaup tellitakse otse tehasest ning tarneaeg vastav.

Harjumaal tarnime kaubad üldjuhul samal või järgmisel tööpäeval ja üle Eesti 1-3 päeva jooksul.


Loe lisainfot tarneaegade ja seletuste kohta siit.

Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva
Tasuta transport al. 500€

Tellimuse kojuvedu?

Transpordi hind arvutatakse teile ostukorvis ja sõltub toodete kogusest ja sihtkohast. Lisage tooted ostukorvi ja valige maakond ning näete automaatselt transpordi hindasid ja võimalusi.

Võimalik on tellida väiksed kaubad pakiautomaati ja suured kaubad koos mahalaadimisega.

Standardvedu on kaupade kohaletoomine vastavalt VÕS-st lähtuvalt - kaup autol ja mahalaadimise eest vastutab vastuvõtja.

Üldjuhul tarnime kaubad üle mandri Eesti 1-2 tööpäevaga, üle saarte kuni 3 tööpäeva.


Rohkem infot: link.

Projektimüük

Homeri projektimüügi pakkumise saamiseks tuleb lisada tooted ostukorvi ja esitada tellimus tasumata kujul, valides (tasumine ülekandega) ja kirjutada märkuste lahtrisse, et soovin pakkumist.

Suuremate ehitusobjektide tellimuste puhul võib pöörduda ka otse meiliaadressile projekt@eHomer.ee, kus meie spetsialistid võtavad asja üle ja leiame koostööks sobivaimad lahendused. 

Üldiselt saab parimad tingimused e-poest ostes kuni 2000-3000eur tellimusteni, sealt edasi juba sõltub tootevalikust ja kogustest kas ja kui palju meie projektimüük saab hindadega imesid teha :)

Tootekirjeldus

700 MaxiFlex nõudepesumasina sahtel lubab teil loovuse valla päästa ja kasutada köögis erinevaid vahendeid. Seadme sisemist paigutust saab kohandada paljude asjade jaoks, nugadest-kahvlitest suuremate nõudeni.

MaxiFlexiga saavad kõik söögiriistad korraga puhtaks

MaxiFlex sahtel on mõeldud eri suuruse ja kujuga söögiriistade paigutamiseks. Tänu kohandatavatele vaheseintele ja sügavale sahtlile saab vaevata masinasse panna suuri või veidra kujuga söögiriistu.

Õrnad klaasid on kaitstud SoftGrip ja SoftSpike hoidikutega

SoftGrip ja SoftSpike hoidikud vabastavad teid õrnade klaaside käsitsi pesemisest. Pehmest materjalist hoidikud hoiavad klaasid turvaliselt paigal ja kaitsevad neid kriimustuste ja purunemise eest.

QuickSelectiga ei pea pesutsüklile kuluvat aega enam oletama

QuickSelectiga alustate muretult nõudepesutsüklit, mis on kohandatud just teie vajadustega. Valige liuguri abil tsükli kestus ja lisage soovitavaid funktsioone üksnes sõrmevajutuse abil – see pole kunagi olnud lihtsam. Seejärel lõõgastuge ja jätke ülejäänu masina hooleks.

TimeBeam®-iga olete pesutsükli ajaga alati kursis

Meie TimeBeam®-funktsioon hoiab teid kursis sellega, kui kaugele on teie nõudepesumasina pesutsükkel jõudnud. Funktsioon kuvab vajaliku teabe masina juurde põrandale, nii on teil kohe selge, kui kaua pesutsükkel veel kestab. Enam ei pea te nõudepesu lõpuaja teada saamiseks tegema ennustusi.

ExtraHygiene-funktsioon hävitab mikroobid

ExtraHygiene-funktsioon tagab maksimaalse puhtuse. Seade kasutab võimsat loputus-desinfitseerimistsüklit, milles kuumutatakse nõudepesumasin temperatuurini 69 °C. See garanteerib, et praktiliselt kõik nõudel olevad mikroobid saavad hävitatud.

Tehniline info
Tehniline info
Korvitasandeid On
Kuivatusklass A
Nõudekomplektide arv 14
Pesutemperatuuride arv 4
Reguleeritav ülakorv On
Sisevalgustus On
Veekulu 9,9
Bränd Electrolux
Arvustused
Write Your Own Review
Ainult sisselogitud kasutajad saavad arvustuse kirjutada ja toodet hinnata. Palun Logi sisse või Loo konto
Lumav Commerce