Integreeritav pliidiplaat - Candy CHEDD30CTT

155,25 € (VAT 23% incl.)
Saadavus: Laost otsas
Tootekirjeldus

Lihtne ja ohutu paigaldamine
Keraamiline pliit on varustatud klassikalise 16A pistikuga, mis võimaldab teil selle ise koduvõrku ühendada. Võimalus ühendada plaat otse pistikupessa tähendab seadme lihtsat ja ohutut paigaldamist ilma spetsialistideta.

Väiksema köögiga ei pea loobuma mugavusest ja uusimatest tehnoloogilistest lahendustest.
Kahe keeduväljaga keraamiline pliit on ideaalne lahendus, kui tööpinnal on vaja lisaruumi - meie seade on vaid 30 cm lai.

Taimeri funktsioon - toiduvalmistamise lõpu programmeerimine
Määrake küpsetusaeg, mille järel küttevälja toide lülitatakse automaatselt välja. Funktsioone saab kasutada ühe või kahe välja jaoks korraga ja nende kuumutamisaega saab programmeerida eraldi.

Lihtne ja mugav puutetundlik juhtimine
Puutetundlik juhtpaneel võimaldab väga lihtsat ja intuitiivset kasutamist. Saate pliidiplaadi hõlpsalt käivitada või välja lülitada, samuti suurendada või vähendada valitud välja küttevõimsust - vaid ühe näpuvajutusega.

Kaks keeduvälja
Tänu kahekordsele keedualale reguleerige kütteala kasutatava anuma suurusele. Kasutage suuremate pottide ja pannide jaoks keeduvälja täisvõimsust või vähendage väiksemate roogade kasutamisel efektiivse kuumutamise pinda.

Puutepaneeli lukustusfunktsioon
Väikestele leibkonnaliikmetele meeldib köögis aega veeta? Puutepaneeli lukustusfunktsiooniga saate vältida plaadi seadete kogemata muutmist või küttevälja täielikku väljalülitamist valede kätega.

Jääksoojuse indikaator
Me puhume külma, hoiatades kuuma eest. Jääksoojuse indikaator jälgib pliidiplaadi temperatuuri ja teavitab teid, kui see pole pärast keetmist veel jahtunud, kaitstes seega kasutajat põletuste eest.

Tehniline info
Tehniline info
Kõrgus 52 mm
Laius 288 mm
Juhtimistüüp Sensorjuhtimine
Keedutsoonid 2 tk
Laienev keeduala On
Lapselukk On
Plaadi tüüp Keraamiline
Raamivärv Raamita
Taimer On
Värv Must
Bränd Candy
Arvustused
Write Your Own Review
Ainult sisselogitud kasutajad saavad arvustuse kirjutada ja toodet hinnata. Palun Logi sisse või Loo konto
Lumav Commerce