SBS külmik - Whirlpool WQ9U1L

1247,75 € (VAT 23% incl.)
Järelmaksu kuumakse €41.88
Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva

Toote saadavus

"Homer express" tooted on kohe meie jaotuskeskuses ja tarne üle Eesti 1-2 tööpäeva. Ise järgi tulles Tallinnas, kaup valmis 15 minuti jooksul.

"Tarneaeg 1-3 päeva"  kaup on Eesti laos ja tarnime 1-3 tööpäeva jooksul üle Eesti. Ise järgi tulles võib kättesaamise koht erineda Homeri jaotuskeskusest, vajadusel kasutame tootjate ja tehase esinduste ladusid.

Muud tarnemeetodid on hooajast sõltuvalt pikemad või kaup tellitakse otse tehasest ning tarneaeg vastav.

Harjumaal tarnime kaubad üldjuhul samal või järgmisel tööpäeval ja üle Eesti 1-3 päeva jooksul.


Loe lisainfot tarneaegade ja seletuste kohta siit.

Saadavus: 1 kuni 3 tööpäeva
Tasuta transport al. 500€

Tellimuse kojuvedu?

Transpordi hind arvutatakse teile ostukorvis ja sõltub toodete kogusest ja sihtkohast. Lisage tooted ostukorvi ja valige maakond ning näete automaatselt transpordi hindasid ja võimalusi.

Võimalik on tellida väiksed kaubad pakiautomaati ja suured kaubad koos mahalaadimisega.

Standardvedu on kaupade kohaletoomine vastavalt VÕS-st lähtuvalt - kaup autol ja mahalaadimise eest vastutab vastuvõtja.

Üldjuhul tarnime kaubad üle mandri Eesti 1-2 tööpäevaga, üle saarte kuni 3 tööpäeva.


Rohkem infot: link.

Projektimüük

Homeri projektimüügi pakkumise saamiseks tuleb lisada tooted ostukorvi ja esitada tellimus tasumata kujul, valides (tasumine ülekandega) ja kirjutada märkuste lahtrisse, et soovin pakkumist.

Suuremate ehitusobjektide tellimuste puhul võib pöörduda ka otse meiliaadressile projekt@eHomer.ee, kus meie spetsialistid võtavad asja üle ja leiame koostööks sobivaimad lahendused. 

Üldiselt saab parimad tingimused e-poest ostes kuni 2000-3000eur tellimusteni, sealt edasi juba sõltub tootevalikust ja kogustest kas ja kui palju meie projektimüük saab hindadega imesid teha :)

Tootekirjeldus

6TH SENSE FRESH LOCK
Säilitage toitu kauem kõige loomulikumal viisil. Oma jõudu inverterkompressorilt saav 6th SENSE tehnoloogia tagab täpse ja järjekindla temperatuurikontrolli.Temperatuuri muutudes aktiveerib andur kompressori, mis taastab kiiresti vajaliku taseme.See vähendab külmakahjustusi ning säilitab seega toidu kvaliteedi ja välimuse. 6th SENSE tehnoloogia viib miinimumini temperatuuri kõikumise sügavkülmikus.
TOTAL NOFROST
Säästke energiat ja unustage alatiseks seadme sulatamise vajadus: seadmes olevad nutiandurid jälgivad külmiku sisetemperatuuri ja aktiveerivad sulatamisrežiimi vastavalt vajadusele.

KIIRE JAHUTAMINE
Kiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri, et taastada toidu soovitud temperatuur tavalisest poole kiiremini.

6TH SENSE FREEZE LOCK
See vähendab külmakahjustusi ning säilitab seega toidu kvaliteedi ja välimuse. 6th SENSE tehnoloogia viib miinimumini temperatuuri kõikumise sügavkülmikus.

ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEM
Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.

FLEXIFREEZE
Ruumikas FlexiFreeze jahutuskamber kohandub teie vajadustele vastavaks, võimaldades valida sobiva temperatuuri säilitatava toidu jaoks. Soft Freeze - 7 °C: see pehme külmutamise säte hoiab ära sellise külmutatud toidu sulamise, mille tarvitate ära nädala jooksul. Sellel sättel säilitatud toidu võib panna sügavkülmikust otse pannile. Mild Freeze -12 °C: see mõõduka külmutamise säte võimaldab hoida jäätist ja desserte serveerimiseks sobival temperatuuril. Deep Freeze -18 °C: see sügavkülmutamise säte võimaldab toiteväärtust kauem säilitada.

Tehniline info
Tehniline info
Energiaklass F
Kõrgus 1874 mm
Laius 909 mm
Avatud ukse alarm On
Displei On
Jahekambri maht 388
Juhtimistüüp Elektrooniline
Kiirkülmutus On
Külmapidavus 14
Külmutusvõimsus 10
Müratase 37
No Frost On
Sügavkülma maht 206
Tüüp Side-by-Side
Värv Roostevaba
Vahetatav ukse poolsus Ei ole
Üldmaht 594
Bränd Whirlpool
Arvustused
Write Your Own Review
Ainult sisselogitud kasutajad saavad arvustuse kirjutada ja toodet hinnata. Palun Logi sisse või Loo konto
kuidas ehitada? mida uut on ehitusturul? loe siit
Homer - osta sealt, kust ostavad suured ehitusfirmad
Lumav Commerce