Dekoratiivsed seinapaneelid - kombo kvaliteedist ja silmailust.

Dekoratiivsed seinapaneelid - kombo kvaliteedist ja silmailust.

Sul on käsil siseviimistlus ning nüüd on vaja otsustada, millised seinad võiks su kodu kaunistada.. Variante on palju, aga ühte tead kindlalt – seinad võiks olla puidust ja muidugi stiilsed! Sel juhul pole pikemat juttu, sest super valik on täispuidust dekoratiivsed seinapaneelid!

Ja nüüd põhjused, miks..

PUIT ON ALATI MOES

Täispuit on kaunis ja soe materjal, mis sõltumata aastaarvust tagab alati modernsuse ja kvaliteedi. Need imearmsad vanad taluhooned ja need uuselamurajoonid uhkete puitmajadega.. Puit on nagu teksa materjal, mis kunagi ei lähe moest!

Dekoratiivsed seinapaneelid

LOODUS SINU KODUS

Elad sa maal või linnas, kindel on see, et inimene armastab loodust ning mis oleks parem, kui võimalus tunnetada seda oma kodus diivanil telerit vaadates. Täispuidust dekoratiivsed seinapaneelid loovad hubase ja unikaalse õhkkonna. Täispuidul on väga huvitav ja omapärane tekstuur võrreldes teiste puitu imiteerivate materjalidega. No kes ei eelistaks erilisust ning seda päris õiget asja?

MITMEID KASUTUSVÕIMALUSI

Soovid luua uut interjööri esikusse või hoopiski magamistuppa? Detailidest koosnevaid dekoratiivseid seinapaneele on võimalik kasutada ükskõik millises ruumis alustades elutoast ja lõpetades korruseid eraldava trepikoja seina katmisega!

LIHTNE PAIGALDUS

Arvestades detailide hulka (1 m2 koosneb 34 tükist) võib tunduda, et pakutava toote paigaldamine on keeruline ning aeganõudev. Kui sa aga järgid kasutusjuhendil olevat disaini, võtab ühe ruutmeetri korralikult paigaldamine aega kõigest 20 minutit.

Dekoratiivsed seinapaneelid paigaldus

Kasutades montaažiliimi toimub kohene nakkumine ja ei ole vaja muretseda, kuidas tekitada seinale vastav surve detailide fikseerimiseks. Protsess on lihtne – liim tuleb kanda detaili tagumisele küljele ning seejärel vastavale pinnale ehk seinale. 

KVALITEEDI INVESTEERING

Esialgu võib tunduda täispuidust detailide hind kallis, aga pikas perspektiivs on see loodussõbralikum ja säästlikum, sest mitu korda odavamat seinapaneeli osta on lõppkokkuvõttes kallim. Kui sa hoolitsed korralikult täispuidust detailide eest, siis suure tõenäosusega ei juhtu nendega ka paarikümne aasta jooksul mitte midagi. Ja kui sa oled rahul sellega, mida näed, toodab ka su keha rohkem õnnehormoone, mis hoiab sind terve ja rõõmsana! Positiivne investeering kodusse ja iseendasse.

 Dekoratiivsed seinapaneelid

Dekoratiivne seinapaneel pakub silmailu kui ka rõõmu pikkadeks aastateks.

Kliendi tagasiside: "Valisime need paneelid seetõttu, et meile meeldib valge puitsein. Ja on mugav, et selle seina paigaldamiseks ei ole vaja mingit karkassi alla panna, paneelseina auke puurida, ega ka alusseina täiesti siledaks  pahteldada - nagu siis, kui oleks lihtsalt sisevoodrilauad pannud. Ka tapeedi puhul oleks pidanud ennem seinaga vaeva nägema, et see täiesti siledaks saada. Väikseid lauajuppe on ka mugavam liimida. Ühesõnaga  - tundub teistest variantidest mugavam. Ja naturaalne puit tekitab hubase tunde. Muidugi neid paneele peitsides ja hiljem üle õlitades oleks kindlasti veel huvitavama tulemuse saanud - sellise mitmevärvilise."

Tutvu toodetega SIIN.



Lumav Commerce