Unikaalne Eestis ja patenteeritud heliisolatsiooni süsteem MUTE

Unikaalne Eestis ja patenteeritud heliisolatsiooni süsteem MUTE

Meile Homeris meeldib üllatada uue ja huvitavaga ning kõige olulisem, et see oleks kasulik klientidele. Meie poole on juba pikka aega pöördutud müra probleemidega, mida põhjustavad naabrid. Kahjuks ei olnud sellele probleemile pikkaaega konkreetset lahendust, kuid nüüd saame pakkuda patenteeritud inseneri lahendust, mille paigaldamine on imelihtne. Paigalduseks on piisavalt abimaterjale, et isegi algaja saab hakkama.

Paigaldusvideo: https://www.youtube.com/watch?v=3dG-eQKWLlU

Kuidas tellimust komplekteerida.

Meie e-poes on valmis süsteem näiteks Mute 33 seinale. See sisaldab juba paneel ja spetsiaalseid kruve ja tüübleid. Mute paneelid tuleks üle lüüa kipsplaadiga, milleks meie soovitame eriti tihedat 12,8kg/m3 akustilist kipsplaati, mis tagab veel eriti hea tulemuse.

Lisa toodetena parema tulemuse saamiseks soovitame helitõkke membraani mis annab lisaks umbes 1-2dB ja silikooni millega katta kruvi pead.

Heliisolatsioon on väga peen teadus ja selle tarbeks on antud süsteem väja töötatud ja patendeeritud inseneride poolt, kelle jaoks on heliisolatsioon elu, ehk sellega tegeletakse päevast päeva. Heliisolatsiooni peamiseks ülessandeks on võimalikult väike kokkupuude helikandvate pindadega, mille tarbeks kasutame MUTE süsteemi puhul spetsiaalseid kummist tüübleid, et plaadid ise otseselt seinaga kokku ei puutuks. Mitmekihiline erinevate plaatide asetus annab head tulemused.

Kui soovid lisainfot, siis pöördu meie spetsialistide poole ning küsi lisaks. projekt@ehomer.ee



Seotud tooted

Lumav Commerce